Página La Poderosa
La Poderosa
La Poderosa - espai per la dansa i els seus contaminants - és un espai de creació i d’agitació cultural gestionat per Las Santas.
A l’any 2000, amb la necessitat de trobar noves vies de continuïtat artística i de derrocar formulacions estàtiques entorn la dansa i les seves manifestacions, Bea Fernández, Mónica Muntaner i Sílvia Sant Funk s’agrupen sota el col·lectiu Las Santas. Molt poc després comencen a gestionar el seu propi espai de treball, La Poderosa, que converteixen en poc temps en un espai de mobilització del cos i del pensament. A partir de La Poderosa incentiven i agiten l’escena cultural del seu entorn immediat.

Actualment La Poderosa és:

  • un espai des del qual s’impulsen projectes destinats a incentivar la creació i a apropar la dansa a les noves generacions a través de les activitats de formació i el seu programa de mostres informals IN.
  • un espai físic on es desenvolupen projectes de creació i investigació al voltant de la dansa i els llenguatges del cos
  • un espai que acull propostes escèniques i para-escèniques "inclassificables".  On la contaminació, l’ambivalència, la fuga i el no res són benvinguts.
  • un espai per a la proximitat.
  • un espai per a l’experimentació de tot allò previ al producte escènic.
  • l’espai de treball de Las Santas.
Las Santas

LAS SANTAS ÉS UN COL·LECTIU DE COREÓGRAFES-INTÈRPRETS INDEPENDENTS FORMAT PER SILVIA SANT FUNK, MÒNICA MUNTANER I BEATRIZ FERNÁNDEZ, AMB LA NECESSITAT URGENT I COMUNA DE DESENVOLUPAR NOUS CAMINS CAP A UNA CREACIÓ MULTIFOCAL I FLEXIBLE EN EL TERRENY DE LA CREACIÓ ESCÈNICA.

A més a més Las Santas dirigeixen i gestionen La Poderosa, espacio para la danza y sus contaminantes des d’on agiten el seu entorn cultural immediat. Una part important del seu treball es basa en crear espais o plataformes de pensament, acció i exhibició per a joves i no tant joves creadors interessats en els nous llenguatges del cos.


Des de la seva formació, Las Santas han creat peces de petit format, solos i peces conjuntes amb un format específic i canviant segons l’espai.+info: www.lassantas.es

La Poderosa
La Poderosa
Práctica escénica
Práctica escénica
práctica escénica
práctica escénica