Página La Poderosa

 

inici » destacats

Nyamnyam |CRISTINA BLANCO
 Nyamnyam. Cada mes un creador . Els quatre dijous del mes. El públic surt  dinat.
Todo lo que me gusta es ochentero, peliculero o engorda  és només una frase de punt de partida que es dona a cada artista pq en canvii el significat sense modificar l'estructura. D'aquesta manera, el títol es converteix en un tema amb variacions on sempre mantenim la última paraula com a referència explicita al menjar. Durant el mes de Febrer, “Todo lo que me gusta es relacional, multifocal o engorda” by Aimar Pérez Galí.

El treball mensual de vinculació amb el creador, va més enllà de les 4 intervencions de dijous al migdia. L'artista pot triar ocupar més o menys l'espai amb els seus materials, informació, referències o treballar-hi directament. A més es realitzarà paralelament un taller per a nens i nenes de 4 a 8 anys amb cada artista desenvolupat per la Vanessa Tedejo en col·laboració amb nyamnyam.

El projecte és totalment autogestionat, y es generen els honoraris dels creadors reconvertint els diners que aporten els assistents en l’intervenció i el menjar que es consumeix; així nyamnyam a través de la seva feina pot remunerar als artistes, element que creiem imprescindible en el món de la creació.

Reserveu enviant un email a espai@nyamnyam.net