Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /usr/home/lapoderosa/www/include/lang.php on line 43
La Poderosa - Las Santas - MUY EXPERIMENTAL # 3 / derivar cantant / última hora!!
Página La Poderosa
MUY EXPERIMENTAL # 3 / derivar cantant / última hora!!
··· Dia:Divendres 5  a las 20.30h ···

··· DIA: Divendres 5 a las 20.30h!! ···

··· PREU:
3€ amb beguda inclosa ···

Práctica centrada en el treball amb el cos en moviment i en el funcionament en grup, dissoldre's en l'anonimat, materialitzar-se massa, un nosaltres que s'activa per mediació de la mímesi i el contagi.
La memòria com a eina per derivar les cançons activant l'imaginari col·lectiu.

Amb:  Bea Fernandez, Cristina Nuñez, Javier Vaquero, Oihana Altube, Jorge Dutor, Guillem Mont de Palol, Penelope Cañizares, Monica Muntaner, Pere Faura, David Espinosa, Silvia Sant Funk, Nuria gregori, Laura Martinez y Agnes Mateus
__________________________________________________

MARÇ MUY EXPERIMENTAL

“MUY EXPERIMENTAL” és un projecte de recerca que opera e-n-t-r-e :

Entre lo pedagògic i lo performàtic.
Entre els quals observen i els que practiquen.

“MUY EXPERIMENTAL” és un problema sense resoldre, és una pràctica de l'error, és una necessitat de seguir treballant i no per produir un nou objecte escènic que no tindrà sortida en un mercat que en realitat no existeix…sinó per sortir dels temps que marca precisament el mercat, per plantejar el desafiament d'una pràctica que implica uns altres temps i altres espais.

No ho pensem com un discurs tancat…en el silenci que obrim i el moviment que transiten els cossos, estem prenent la paraula, i el fet que això succeeixi en La Poderosa també és un moviment conscient.

“MUY EXPERIMENTAL”
és un espai i un temps de l'esdeveniment on seguir evolucionant en una cerca i en un comprendre el món i els moviments ètics, polítics i afectius des de l'experiència accionadora d'un cos-persona que transita en un espai-context i en un temps-present.

Practiquem un cos que es pregunta més que s´afirma a si mateix, que es col·loca en el lloc de la incertesa i forada així els llenguatges ja conformats per endavant, recuperant la capacitat de mirar, escoltar, dir, fer i percebre des de l'experiència comú.
En aquest instant en el qual manquem de paraules per expressar el nostre malestar, obrim aquest espai de l'observació i del comú.

Els tres períodes de treball en la immediatesa, lo experiencial, i lo procesual proposen 4 dies de trobada en privat i dos dies de compartir amb el visitant_espectador_testimoni_acompanyant.